Verleidingen

 

Verleiding in het leven

verleidingenHet leven zit vol verleidingen en op de een of andere manier vinden mensen verleidingen interessant en soms onweerstaanbaar. Maar niet alle verleidingen zijn geschikt om zomaar op in te gaan, hoe zoet ze ook proeven. Verleiding gaat dan ook niet alleen over het goede gevoel wat je er aan over kan houden, maar ook over materieele zaken en ideeen die je kwetsbaar maken over wat jij nu echt zelf wilt.

 

Verleidingen weerstaan

Als iemand je wil verleiden tot een heerlijke maaltijd, leuk weekendje weg of ander mooi gebaar, dan hoef je hier niet direct te denken aan het weerstaan van de verleiding. Maar als iemand je iets wil aansmeren of het gevoel wil geven dat je iets mist of nodig hebt, dan kun je best even waakzaam zijn. Hieronder een paar voorbeelden van verleidingen die je zou kunnen weerstaan:

 

 

iemand verleiden iets te doen

Als je iemand wil verleiden om iets voor je te doen, met je te doen of te laten kopen ete of drinken, dan zijn er best wel wat manieren te bedenken om dit te doen. Maar als je niet oprecht bent, dan is het eigenlijk niet leuk om dat zomaar te doen. Een aantal verleidingen met een positieve draai staan hieronder wel weergegeven.

 

 

 

 

home disclaimer