Fit worden

 

Lichamelijk fit worden en training lichaam

fit wordenFit worden betekend niet direct exteem sporten of elke dag oefeningen doen om snel resultaat te boeken. Over het algemeen is het belangrijk een er een levenswijze op na te houden die er automatisch voor zorgt dat je fit wordt en blijft. Uiteraard is bewegen en sporten een belangrijk middel hiervoor, en zorgt dit ook voor geestelijke fitheid. Maar denk ook aan andere gewoontes als eten drinken en roken (als dit nog bestaat tegenwoordig)

 

Fitheid en een getraind lichaam

Trainen van je lichaam zorgt er automatisch voor dat je er beter uitziet. Je kan je hierbij concentreren op bepaalde onderdelen van je lichaam, maar je kan ook voor algemene fitheid werken. Bedenk vooraf dat dit niet in een paar dagen kan, dus probeer een vorm te vinden dat een bepaalde mate van sport en fitheid een deel van je leven wordt. Een paar handige punten hierbij:

 

 

fit en gezondheid

Trainen om fit te worden of gewoon goed en veel bewegen is de basis om je fitheid te verbeteren. Dit helpt je gezondheid, maar hier zijn nog veel andere mogelijkheden die op langere termijn je lichaam en geest gezond houden:

 

 

home disclaimer